neděle 6. listopadu 2011

Listopadový cvičák

Dnes bylo počasí, které k listopadu prý vůbec nepatří. Musím věřit, je to můj první listopad, takže nelze srovnávat. Jelikož jsem cítil, že je neděle a po obědě přijde dryl, trochu jsem si "ducnul". Páník mě při tom vyfotil (viz foto). Kdybych to věděl, lehl bych si trochu způsobněji.
Jakmile přišel čas, vyrazili jsme pěšky na cvičák. Tam už čekali hyperaktivní kámošové, tak jsem se s nimi trochu vyběhal a v jednu jsme začali cvičit. Tentokrát mi to šlo prý výborně. Možná to bude tím, že páník nechal paničku doma, nikdo mě při cvičení nefotil ani nerozptyloval a za odměnu byly nové pamlsky (delikatesy). Asi jsem byl trochu unavený z cesty na cvičák, po půlce mě to přestalo bavit a chtěl jsem si trochu pohrát. Trochu jsem s pánem laškoval, ale on nic. Nezbylo než se srovnat a za chvilku už jsem si užil závěrečnou honičku s beaglicemi, pudlem a jack-holkou. Tentokrát chyběla i moje borderka. Nevím, co se děje. Přitom jsem na ni byl tak milý.
Tak toť vše a už se těším na další výcvik. Ségra cikorka prý už umí tancovat. Já jsem zatím dřevo, ale to určitě doženu. Tak zatím ...

Žádné komentáře:

Okomentovat